Hemmotteluhoidot jäsenille uudistuvat

10.5.2017

Hemmotteluhoidot Kosmetologikoulu Lumoavassa ovat ylittäneet suosiossaan kaikki odotukset ja ilmoittautumiset ovat täyttyneet alle puolessa minuutissa. Palautteiden johdosta olemme suunnitelleet toimintaa uudelleen.

Haluamme tarjota jäsenistöllemme sitä toimintaa ja etuja mitä jäsenistö haluaa. Hemmotteluhoidot ovat osoittautuneet tällaiseksi emmekä ole enää vähään aikaan pystyneet vastaamaan kysyntään haluamallamme tavalla, koska Kosmetologikoulu ei pysty kerrallaan ottamaan isompia ryhmiä.

Olemme heidän kanssaan selvitelleet muita mahdollisuuksia, joilla tukea jäsenistön hoidoissa käyntiä ja olemme päätyneet seuraavaan ratkaisuun.

Viimeistään syksyllä jjäsen voi varata itselleen hemmotteluhoitokupongin, joita jaetaan eri tapahtumissamme, paikallisten agenttien kautta ja yhdistyksen toimistolla sovittuina päivinä. Jäsen saa yhden kupongin vuodessa.

Kupongilla jäsen voi itse varata Kosmetologikoululta sopivan hoitoajan (peruskasvo-, käsi- tai jalkahoidon). Mennessään hoitoon jäsen antaa kupongin ja kuittaa käyntinsä, jolloin hoito maksaa hänelle vain 10 euroa. Loppulaskusta huolehtii yhdistys.

Kosmetologikoulu Lumoava sijaitsee Tampereella, Hämeenkadulla. Olemme neuvottelemassa samanlaista tarjousta myös Valkeakosken ammatti- ja aikuisopiston hoitola Wellnessin kanssa.

Mikäli sinulla on tiedossa vastaavanlainen hoitola yhdistyksemme alueella, ilmoita siitä palautelomakkeella yhdistyksen puheenjohtajalle, niin käymme neuvotteluja aina uusien paikkojen kanssa, jotta jäsenemme pääsevät mahdollisimman lähelle koti- tai työpaikkaansa hemmotteluun.