Vuokraus

Jyty Pirkanmaan jäsenenä voit vuokrata jäsenhintaisen lomahuoneiston Holiday Club Vierumäellä. Haku on jatkuvasti voimassa. Viikkohinta on 395 - 595 € viikosta riippuen.

Lomahuoneiston vuokra-aika on yksi (1) viikko. Lomaviikot täytetään varausjärjestyksessä. Majoitusvaraus on sitova. 

Viikko alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy seuraavana perjantaina klo 11. Saadun lomaviikon eteenpäin vuokraus on kielletty.

Lomaviikon varaus:

Lomahuoneiston varausaika vuodelle 2024 alkaa keskiviikkona 1.11.2023 klo 9.00. Ensimmäisen kahden viikon aikana 1.-15.11.2023 varaavat ne jäsenet, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet lomaetua tai edellisestä varauksesta on kulunut 2 vuotta. 16.11.2023 alkaen varaus on mahdollista kaikille jäsenille. Ennen varausajan alkamista lähetettyjä varausviestejä ei huomioida.

Varaukset: toimisto@jytypirkanmaa.fi 

Lomaviikon maksu: 

Majoitusvaraus on sitova. Varausmaksu 100€ maksetaan varausvahvistuksen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta. Koko vuokran eräpäivä on 4 viikkoa ennen lomaviikon alkua.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita loma-asuntoon. Huomioithan eläinten osalta, että niistä pitää ilmoittaa haun yhteydessä. Lemmikkien osalta paikan päällä maksetaan lisäsiivouskulu +35 €.

Peruutusehdot

Jos joudut perumaan lomavarauksesi, pyydämme sinua tekemään sen mahdollisimman hyvissä ajoin. Kun teet peruutuksen viimeistään 28 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkua, ei loppulaskua tarvitse maksaa. Varausmaksu jää varaus- ja toimituskuluiksi, eikä sitä palauteta. Myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkua peruutetuista veloitamme koko vuokran. 

Sairaustapauksissa tai vastaavissa yhdistys käyttää harkintaa. Sairaustapauksissa tulee ilmoittaa sairastumisesta ennen lomaa tai viimeistään lomaviikon alkaessa perjantaina klo 15 mennessä yhdistyksen toimistolle (puh 045 2778 084), EI HOLIDAY CLUBiin Vierumäelle. Sairastumisesta on oltava lääkärintodistus.

Anna palautetta

Anna palautetta paikan päällä suoraan varaus- ja huoltopalvelua hoitavalle Holiday Clubille. Holiday Club vastaa loma-asunnon ylläpidosta, kunnosta ja korjauksista.

Yleisesti loma-asunnosta ja vuokrauksesta voi antaa palautetta toimisto@jytypirkanmaa.fi tai puheenjohtaja@jytypirkanmaa.fi