Vuokraus

Jyty Pirkanmaan jäsenenä voit vuokrata jäsenhintaisen lomahuoneiston Holiday Club Vierumäellä. Hakuaika maalis-huhtikuulle 2023 on menossa ja päättyy sunnuntaina 5.3.2023. Hakemus tehdään alla olevalla lomakkeella. Viikkohinta on 395 - 595 € viikosta riippuen.

Lomahuoneiston vuokra-aika on yleensä yksi viikko. Viikko alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy seuraavana perjantaina klo 11. Hiljaisina aikoina mahdollisuus myös viikonloppuvuokraukseen erikseen sovittaen, jos vapaata on.

Lomaviikkojen arvonta

Mikäli samalle viikolle on useita hakijoita, lomaviikot arvotaan hakijoiden kesken. Arvonnan tuloksista ilmoitetaan hakijoille ensisijaisesti sähköpostitse (puhelimitse/kirjeellä, jos sähköpostia ei ole käytössä) viimeistään 6.3.2023. Etusijalla ovat ne hakijat, jotka eivät ole aiemmin vuokranneet loma-asuntoa.

Saadun lomaviikon eteenpäin vuokraus on kielletty.

Varausmaksu: 

Majoitusvaraus on sitova. Arvonnan jälkeen laskutetaan varaajalta 100 € varausmaksu, jota ei palauteta mahdollisessa peruutustapauksessa. Mikäli varausmaksua ei makseta eräpäivään mennessä, viikko siirtyy uudelleen arvottavaksi.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita loma-asuntoon. Huomioithan eläinten osalta, että niistä pitää ilmoittaa haun yhteydessä. Lemmikkien osalta paikan päällä maksetaan lisäsiivouskulu +35 €.

Peruutusehdot

Myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkua peruutetuista veloitamme koko vuokran. Sairaustapauksissa tai vastaavissa yhdistys käyttää harkintaa. Sairaustapauksissa tulee ilmoittaa sairastumisesta ennen lomaa tai viimeistään lomaviikon alkaessa perjantaina klo 15 mennessä yhdistyksen toimistolle (puh 045 2778 084), EI HOLIDAY CLUBiin Vierumäelle. Sairastumisesta on oltava lääkärintodistus.

Anna palautetta

Anna palautetta paikan päällä suoraan varaus- ja huoltopalvelua hoitavalle Holiday Clubille. Holiday Club vastaa loma-asunnon ylläpidosta, kunnosta ja korjauksista.

Yleisesti loma-asunnosta ja vuokrauksesta voi antaa palautetta toimisto@jytypirkanmaa.fi tai puheenjohtaja@jytypirkanmaa.fi