Ensiapukoulutus 2024

 

Oletko halunnut käydä ensiapukurssin, mutta siihen ei ole ollut aikaa tai työnantaja ei ole tarjonnut kurssia työn puolesta?

 

Nyt sinulla on siihen mahdollisuus täysin omaan tahtiisi kotisohvalta!

 

Jyty Pirkanmaan tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden käydä maksutta joko 4 oppitunnin (arvo 75€) tai 8 oppitunnin (arvo 99€) ensiapukurssin verkossa. Tarvitsen vain laitteen, jolla pystyt tarvittaessa katsomaan ja kuuntelemaan videoita. Kurssia voi käydä juuri silloin kun itsellesi sopii ja halutun kokoisina pätkinä. 

4 tunnin verkkokurssi sisältää seuraavat aiheet: 1) ensiapua vaativan tilanteen tunnistaminen ja hätäpuhelun soittaminen numeroon 112, 2) tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu, 3) sokki: oireet ja ensiapu, 4) raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen, 5) ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle, 6) painelu-puhalluselvytys sekä neuvovan defibrillaattorin käyttö, 7) palovammat, ja 8) sairaskohtaukset (kouristus, astmakohtaus, diabeetikon matala sokeri, aivoverenkiertohäiriöt, rintakipu ja vaikea allerginen reaktio).

8 tunnin verkkokurssi sisältää edellisten lisäksi seuraavat aiheet:  9) haavat, 10) hypotermia, 12) murtumat ja nivelvammat, ja 13) myrkytykset

Kun olet käynyt kurssin loppuun, toimitetaan sinulle virallinen ensiapukortti kotiin. Kortti on voimassa 3 vuotta. Yhteistyökumppanina toimii Safedo Oyj. Heidän koulutusohjelmansa sisältö vastaa kansallisen tason ensiapukoulutuksia ja mm. SPR:n linjauksia. 

 

Valmistaudu hätätilanteisiin, käy ensiapukurssi!

 

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella niin saat lisätiedot ilmoittautumiseen ja ilmoittautumiskoodin, jolla pääset suorittamaan kurssin. Kurssille täytyy rekisteröityä. Palveluun tunnistautuminen käy kätevästi sähköpostilla ja salasanalla (myöhemmin myös Facebook – autentikoinnilla, Google –autentikoinnilla, pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella).

 

Haluan ensiapukurssille