Palautteita:

Ei ole tylsää aikuisilla eikä lapsilla

"Loma sujui erinomaisesti ja puitteet olivat kunnossa. Päätyasunto 1 kerros (maan tasalla) eli ns. esteetön kulku ja luonnollisesti etuna ikkunat kolmeen suuntaan. Auton saa oven eteen ja tolppapaikkakin löytyy asunnolle nimettynä jos haluaa talvella laitta lämmitykseen tai vieraita tulee ja useampi paikka tarvitaan. Keraamiset keittolevyt, asianpesukone, pesukone, kuivauskaappi, LED-taulutelevisio seinä asennuksella ja kaikki viimeisintä tekniikka. Asunnossa joka huoneessa säädettävä lattialämmitys. Sauna lämpiää automaattisesti seinässä olevan ohjauspaneelin avulla, johon laitetaan toivottu lämpötila. Sauna lämpiää todella nopeasti. Sohvat, lepotuolit sängyt, iso sähkögrilli, parvekekalusteet (iso ruokailuryhmä ja rottinki tuolit köllöttelyyn) ym. varusteet erittäin laadukkaita. Pesuaineet koneisiin, saippuat, roskapussit, vessa/talouspaperit ja laudeliinat valmiina. Kaikkia keittiön tarvikkeita ja ruokailuvälineitä reilusti. Nämäkin Iittalan mallistoa. Parveke/terassi on valtava ja lasitettu eli talvellakin käytössä. Asunnolla oma ulkovarasto myös. Suosittelen vahvasti, en lähde edes luettelemaan mitä kaikkea Vierumäellä ja lähellä olevassa Heinolassa voi tehdä, mutta ei ole tylsää aikuisilla eikä lapsilla."

Kesä parhaimmillaan

"Vietimme heinäkuussa erittäin onnistuneen lomaviikon Vierumäellä yhdistyksen lomaosakkeessa. Seurueeseemme kuului yksi mummu, kaksi nuorempaa aikuista ja muutama 12-13 vuotias. Huoneisto oli uusi ja hyvin varusteltu kahden makuuhuoneen luhtitalon alakerran asunto, josta oli näköala suoraan golf-kentälle. Huoneistossa oli sauna ja helleviikolla tarpeeseen tullut viilennys. Lasitettu terassi oli suuri ja sinne mahtui ruokakaluston ja sähkögrillin lisäksi pieni teltta. Mukava bonus oli huoneistoon kuuluvat kaksi matalarunkoista, kolmivaihteista polkupyörää, jotka olivat ahkerassa käytössä. Huoneistosta oli reilun kilometrin matka Holiday Clubille ja muihin aktiviteetteihin. Ennen lomalle lähtöä latasimme puhelimiin Vierumäki Friends-mobiilisovelluksen, josta löytyy Vierumäen kartta sekä päivittäiset ohjelmat ja sieltä ostimme myös liput aktiviteetteihin. Kesä oli parhaimmillaan lomamme aikana, joten sisäaktiviteeteistä kokeilimme vain padelia ja lasten volttirataa. Uimarannalla suppailtiin, hypittiin hyppytornista ja saunottiin rantasaunalla ja päälle nautittiin jäätelöt rantakahvilassa. Flowpark oli myös nuorison suosikki. Vierumäen ympäristössä on upeita polkupyöräreittejä, myös vaativampaan makuun. Jos oma maastopyörä ei ole mukana, voi pyörän vuokrata. Vierumäen uimahallissa on 25 metrin uimaradat, joista yksi on varattu vesijuoksijoille. Uimahallin spa puolella voi rentoutua poreammeessa, kokeilla virtuaalivesijumppaa tai virkistäytyä kylmäaltaassa. Pienemmille lapsille on kaksi allasta. Loman lopuksi Holiday Clubin Day Spa oli oiva paikka rentoutumiseen. Luulenpa, että lähdemme Vierumäelle vielä uudelleen."

Aivan mahtava paikka ja loma

"Sää todellakin suosi Vierumäki-viikkoamme heinä-elokuun vaihteessa. Asunto oli viihtyisä ja kaikki kodinkoneita, huonekaluja ja astioita myöden uusinta uutta. Kyseessä oli luhtitalon alakerta, joka toisesta palautteesta poiketen sijaitsi talon keskellä. Terassilta oli kulku takapihalle, jossa ensi kesänä jo nurmikko. (Nyt vielä ihan mullalla ja nurmikko varmaankin juuri kylvetty.) Autolle oli oma parkkipaikka etupihalla, jossa oli myös vieraspaikkoja – hyvä niin, jos esim. tullaan kahdella autolla. Meillä oli matkassa kolme aikuista ja kolme lasta (5- 7- ja 9-vuotiaat). Tekemistä riitti! Aktiviteetteina meillä oli sekä ulko- että sisätennistä, Flowparkia, keilailua, lasten volttirataa, frisbeetä, jousiammuntaa ja uintia. Lisäksi oli mukavana lisänä käytettävissä kaksi polkupyörää, joita innokkaasti käytimmekin vaihtelevalla kokoonpanolla. Minä pyöräilin päivittäin lähiseutujen mustikkametsiin, nyt oli mitä poimia! Monta litraa viikon aikana söimme ja sainpa vielä muutaman litran kotiin tuomisiksikin. Pakastin ne asunnolla, onneksi oli kylmälaukku ja -kallet mukana.

Yhtenä pienenä miinuksena oli terassilämmitin, joka kävi kuumana yötä päivää – lisälämmitystä ei tosiaankaan olisi terassille tarvittu. Emme onnistuneet saamaan lämmitystä pois (termostaatti ei toiminut), ja ilmoitinkin asiasta respaan, josta lupasivat tulla katsomaan. Ketään ei kuitenkaan kuulunut, joten pari päivää odoteltuamme suljimme pääkatkaisijasta ko. sulakkeen.

Kaiken kaikkiaan siis aivan mahtava paikka ja lomaviikko. Suosittelen!”