Perhepäivä sunnuntaina 9.6.2024

9.4.2024

Jytyn perhepäivä Haiharan taidekeskuksen kesäteatterilla 

Maksuton ulkotapahtuma sunnuntaina 9.6.2024 klo 11–14 kesäteatterin alueella, vieressä myös taidekeskus ja kahvila pihapiireineen. 

Ohjelmassa Neiti Kesäheinän ja Taikuri Äkkiväärän esitys klo 13, lisäksi Olli Kärki musisoi kitaran kera niin lapsille kuin aikuisille. Lapsille hauskoja puuhapisteitä (mm. kilpikonnien esittelyä, tarkkuusheittoa, pujottelurataa, askartelua, saippuakuplia, ongintaa...) 

Hattarakoneella pyöräytetään lapsille herkulliset hattarat, lisäksi pillimehuja – muut tarjoilut omakustanteisesti Kahvikamarita, tai omilla picnic-eväillä, joten viltti ja eväskori matkaan mukaan! 

Haiharan taidekeskus sijaitsee Tampereella, Kaukajärven kaupunginosassa. Taidekeskukseen pääsee helposti viereen bussilla numero 10. Taidekeskuksella on myös oma pieni parkkialue. 

Tapahtumalla säävaraus kaatosateen varalle, pienet kesäkuurot eivät Jytyläisiä haittaa!

Pyydämme kertomaan arvioidun henkilömäärän ja ikähaarukkaa, jotta osaamme varautua lasten tarjoiluihin ja puuhapisteiden teemoitukseen. Mukaan voi tulla myös lapsen kaveri tai tuttavaperhe. Ilmoittautumisen toivotaan olevan kutakuinkin sitova, mutta mukaan saa lähteä viime hetken ajatuksellakin. Ilmoittautuminen on auki tapahtumaan asti.

Meiltä tulee paikalle